Strandwalfestival

SWF TRY OUT - Museon


Muziekliefhebbers van jong en oud: MUSIC! - van Beethoven tot Beyoncé In deze tentoonstelling kun je naar muziek luisteren, muziek maken, muziek voelen en vooral samen beleven! In deze familietentoonstelling staat de gemeenschappelijke beleving van muziek centraal, van Beethoven tot Beyoncé en van Europa tot over de hele wereld. Dertig leuke opstellingen nodigen je uit om samen te luisteren, muziek te maken en te voelen. Je hoeft geen instrument te kunnen bespelen of noten te lezen - nieuwsgierigheid naar nieuwe geluiden en ervaringen is genoeg!

Extra activiteiten tijdens het Strandwalfestival op zondag 12 september Maar dat is nog niet alles! Vanwege het Strandwalfestival worden er extra leuke activiteiten tijdens deze dag georganiseerd. Muziekschool Ready2Play organiseert voor jeugd en volwassenen een Cajonworkshop.

Ben je uitgedrumd op de cajon? Stort je dan op de Mash Machine. Dit is een interactief muziekmeubel waarmee je op eenvoudige wijze zelf of met elkaar muziek maakt. Er zijn vier categorieën, drums, bass, melodie en zang. Met oneindig veel mogelijkheden maak je je eigen compositie. 

We organiseren dit de hele dag vanaf 11.00 tot 16.30 uur op basis van vol = vol. Verder kun je aan de slag gaan in de Familiewerkplaats om een percussie rammelaar te maken voor 2 euro en word je uitgelegd hoe je zelf een mondharmonica kunt maken. Kijk voor meer informatie op www.museon.nl

Welkom in MUSIC! - van Beethoven tot Beyoncé, in het Museon!

Doelgroep: Muziekliefhebbers van jong en oud

Datum: Zondag 12 september

Tijd: 11:00 - 17:00 uur

Locatie:  Museon, Stadhouderslaan 37 Den Haag

Aanmelden