Terug in de tijd bij het Strandwalfestival 2024

,

Kom en herleef die goede oude tijd tijdens de grootste reünie van Rijswijk! Vrijdag 13 september 2024 is dé kans om oude vrienden, klasgenoten, sportmaatjes of oud-collega’s te ontmoeten in het Rijswijkse Bos tijdens het Strandwalfestival. Hapje, drankje, muziekje… Gegarandeerd een gezellig lokaal feestje!

Organiseer jouw eigen reünie
Heb je altijd al een reünie willen organiseren? Dit is je kans! Schuif één iemand naar voren als kartrekker, diegene regelt de aanmelding van je groep en wordt ambassadeur. Wij zorgen voor een persoonlijke aanmeldpagina die de kartrekker kan delen met iedereen die naar jullie reünie zou moeten komen.  

Aanmelden is volledig gratis, net zoals de deelname aan de reünie zelf. Vul het contactformulier in op strandwalfestival.nl en wij nemen contact met je op om alles in orde te maken.  

Zonder reünie ook meer dan welkom
Uiteraard ben je, als je niet deelneemt aan een reünie, ook van harte welkom om te genieten van het volledige programma van het festival. Meer info en op de hoogte blijven? Check het allemaal op strandwalfestival.nl 

Strandwalfestival, waar Rijswijk samenkomt.  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *