Strandwalfestival en BBR organiseren samen Strandwalbeurs

,

Op woensdag 7 september organiseert de Stichting Strandwalfestival (SWF) in samenwerking met de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR) voor de eerste keer de Strandwalbeurs. De beurs – tevens de zomerbijeenkomst van de BBR – vindt plaats in de Rijswijkse Schouwburg vlak voor het Strandwalfestivalweekend op 9, 10 en 11 september, het grootste event in de gemeente Rijswijk.

De organisatie van het Strandwalfestival en de BBR nodigen graag alle Rijswijkse ondernemers (gevestigd of werkzaam in Rijswijk) uit om deze unieke bijeenkomst gratis bij te wonen. Het Strandwalfestival staat voor verbinden van burgers met het verenigingsleven, culturele instellingen, bedrijfsleven en de gemeente Rijswijk.

Het programma begint om 16.00 uur met een inloop en mogelijkheid om te netwerken, daarna behelst het programma enkele presentaties van sponsoren van het Strandwalfestival en vanaf 16.45-17.45 staat de presentatie van Jos Burgers op de agenda.

Jos Burgers is spreker en auteur. Jaarlijks verzorgt hij zo’n 150 Nederlandstalige presentaties, seminars en workshops, gebaseerd op de inhoud van zijn boeken. Hij houdt zijn publiek graag een spiegel voor. Laat mensen anders kijken naar hun werk, hun klanten en hun collega’s. Humor is daarbij een belangrijk wapen. Evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden. Het levensmotto van Jos Burgers is: ‘Alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug.’​ De middag wordt afgesloten met een borrel – waar nog na gekletst kan worden – tot 19.00 uur.

Ondernemers die dit gratis event willen bijwonen, kunnen zich inschrijven via de website van de BBR: bbr.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *