Strandwalfestival 2023 is een feit!

,

Ook in 2023 komt er weer een editie van het Strandwalfestival in Rijswijk! Deze editie vindt plaats in het weekend van 8, 9 en 10 september. De voorbereidingen voor de 14e editie van het grootste jaarlijkse evenement in Rijswijk zijn in volle gang. Het bestuur van Stichting Strandwalfestival hoopt in samenwerking met de uitvoerende organisatie Sport Heroes ook deze keer er weer een spetterend feest voor alle Rijswijkers van te maken.

Het programma staat inmiddels in grote lijnen vast. Zo trappen we op vrijdag 8 september om 17.00 uur af met een vrijdagmiddagborrel op de Naald. Gezellig borrelen in het Rijswijkse Bos loopt naadloos over in het avondprogramma vol met hits uit de ‘80s & ‘90s.

Zaterdag 9 september begint om 12.00 uur de Strandwalmarkt. Deze markt, met ruim honderd kramen vol informatie, workshops, demo’s en activiteiten van het Rijswijkse verenigings- en bedrijfsleven, staat volledig opgesteld in het Terry Scholtenpark tussen de Rijswijkse Schouwburg en het Huis van de Stad. Op het Cultuurpodium verzorgt de Kracht van Rijswijk de hele dag door optredens van aankomend en gevestigd Rijswijks talent. De markt en de optredens duren tot 17.00 uur. Tevens zijn er vanaf 12.00 uur op het hoofdpodium in het Rijswijkse Bos meerdere bands en acts te beluisteren. De bars en foodtrucks zorgen voor de nodige hapjes en drankjes.

Vanaf 19.00 uur gaat het feest door op het hoofdpodium bij de Naald in het Rijswijkse Bos. Er treden bands en artiesten op die garant staan voor een knallend feest dat duurt tot in de late uurtjes.

Op de zondag 10 september wordt het Strandwalfestival afgesloten met een jazzmiddag op het programma. Onder het genot van een drankje en hapje luisteren naar Groovy Jazz.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van het Strandwalfestival 2023? Volg ons op Facebook en Instragram of houd de website in de gaten!


Copyright foto’s: Christopher A. Dominic / Lauren Marijnissen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *