Scoor een kraam op de Strandwalmarkt!

,

Ook dit jaar krijgt het Rijswijkse verenigings- en bedrijfsleven weer de kans om zich te presenteren aan de inwoners op het Strandwalfestival! Op zaterdag 9 september zal de Strandwalmarkt hen de kans bieden om te schitteren met informatiekraampjes, workshops, clinics en activiteiten voor jong en oud! Iedereen kan zich kosteloos aanmelden voor een kraam (verenigingen, stichtingen, ondernemers, et cetera). Het doel hiervan is om informatie te delen en om bijvoorbeeld vrijwilligers, deelnemers en leden te werven. 

Dit jaar vinden bezoekers de marktkramen tussen 12.00 en 17.00 uur gezellig bij elkaar rond de vijver in het Teddy Scholtenpark, tussen het nieuwe Huis van de Stad en de Rijswijkse Schouwburg. Op www.strandwalfestival.nl kun je je plekje op de Strandwalmarkt aanvragen. Aanmelden kan tot en met 1 juli 2023.

De Strandwalmarkt is een prominent onderdeel van het Strandwalfestival dat veel inwoners van Rijswijk en daarbuiten trekt. Tijdens het Strandwalfestival worden drie dagen lang (8, 9 en 10 september 2023) diverse activiteiten en evenementen georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën: sport, cultuur, muziek, dans en meer. Toegang tot alle onderdelen en activiteiten zijn net als elke jaar gratis!

Het volledige programma van het Strandwalfestival 2023 wordt in de komende maanden vastgesteld en gecommuniceerd. Kijk op www.strandwalfestival.nl voor meer informatie over de Strandwalmarkt en het Strandwalfestival 2023, of houd de social media van Strandwalfestival in de gaten.


Copyright foto: Christopher A. Dominic

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *