PERS

alle informatie op één plek

Geachte vertegenwoordigers van de pers,

Wij nodigen je van harte uit om verslag te doen van het aankomende Strandwalfestival. Het festival zal plaatsvinden op 6, 8, 9 en 10 september. Het Strandwalfestival is grof te verdelen in een aantal onderdelen:

6 september: Strandwalbeurs
8 september: Vrijmibo / Reunie en Fridance 80s & 90s
9 september: Strandwalmarkt, Kids Zone, diverse activiteiten op en rond de Naald, Schouwburgplein, optredens op het hoofdpodium, cultuurpodium, lampionnenoptocht.
9 september (avond): Strandwal LIVE
10 september: Jazz middag bij Ter Werve

Aanvraag voor Perskaarten:
Om de verslaggeving van het Strandwalfestival mogelijk te maken, bieden wij perskaarten aan die toegang bieden tot het festivalterrein. Met deze perskaarten krijgen fotograven en videograven de kans om in de geul tussen het podium en publiek beelden te schieten. Daarnaast kan schrijvende pers door Team Communicatie aan een relevant persoon voor een artikel.

Perskaarten zijn beschikbaar voor geregistreerde mediavertegenwoordigers en kunnen worden aangevraagd via het volgende e-mailadres: strandwalfestival@sportheroes.nl.
Bij je aanvraag verzoeken wij je vriendelijk om de volgende informatie te vermelden:

  • Naam/namen van (alle) vertegenwoordiger(s)
  • Telefoonnummer
  • Mailadres
  • Naam van de organisatie die u vertegenwoordigt
  • Korte beschrijving van waar de content terecht komt

Belangrijk:

  • Perskaarten zijn uitsluitend geldig voor de data van het festival.
  • Helaas kunnen we geen toegang tot backstage verlenen.
  • Perskaarten worden verstrekt tijdens het festival zelf. Je kunt jouw perskaart(en) afhalen bij het aangewezen persinformatiepunt op het festivalterrein (volgt nog na aanmelding)

Wij waarderen je interesse in het Strandwalfestival 2023 en kijken ernaar uit om samen te werken om dit evenement op een informatieve en boeiende manier vast te leggen. Mocht je verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het eerder vermelde e-mailadres.

Met vriendelijke groet,

Team communicatie Strandwalfestival