Strandwalfestival

PERSBERICHT Strandwal Try Out5 juli 2021 00:00

Strandwalfestival komt met alternatieve strandwalmarkt: Strandwal Try Out! Lokale organisaties, verenigingen, clubs en stichtingen uit Rijswijk organiseren dit jaar tijdens de Strandwalfestivalweek (6 t/m 12 september) activiteiten, workshops, rondleidingen, sport clinics, lezingen en bijeenkomsten op hun eigen locatie. In tegenstelling tot voorgaande jaren komt de traditionele Strandwalmarkt ditmaal, vanwege de beperkingen door het coronavirus, te vervallen op de Van Vredenburchweg. 

Rijswijkse inwoners van alle leeftijden kunnen op deze manier toch kennismaken met het uiteenlopende aanbod van de Rijswijkse instellingen en het verenigingsleven. Een unieke kans om de activiteiten van jouw organisatie in de schijnwerpers te zetten. Sport Heroes, dat namens het bestuur van het Strandwalfestival dit jaarlijkse festival organiseert, denkt graag mee met een passend aanbod. 

Het gehele programma vindt plaats onder de vlag van het Strandwalfestival. Strandwalfestival.nl is vanaf eind juli de verzamelplek van het Try Out programma, met welke organisaties meedoen en wat er voor leuks te doen is op deze locatie. 

Wil je dat jouw Rijswijkse club ook meedoet, meld je aan op Strandwalfestival.nl