Strandwalfestival

Wanneer

6 t/m september 2021 is de 12e editie van het Strandwalfestival. In verband met de nog altijd heersende coronapandemie dit jaar een aangepast, afgeschaald programma:

  • Strandwal Try Out: maandag t/m vrijdag organiseren verenigingen en stichtingen, die normaal gesproken op de Strandwalmarkt staan, op hun eigen locatie activiteiten. 
  • Strandwal Culinair: donderdag t/m zondag staat in het teken van Strandwal Culinair voor het proeven van wat de Rijswijkse horeca te bieden heeft.
  • Strandwal Live: vrijdag & zaterdag staat tot ’s avonds 23.00 uur Strandwal LIVE in het Rijswijkse Bos met muzikale optreden van lokale artiesten in blokken van 2 uur.
  • Strandwal Fris & Fruitig: zaterdag- en zondagochten kan je eveneens in het Rijswijkse Bos terecht voor het sportprogramma Fris & Fruitig.

 

Locatie

  • Op de van oudsher Strandwal: in en rondom de Van Vredenburchweg Rijswijk
  • Navigeer naar Van Vredenburchweg (Oost) Rijswijk

Wil jij een plek op het programma?
Stuur een mail naar aanmelden@strandwalfestival.nl 

Aanmelden bezoeker
Dat is nu nog niet mogelijk, informatie hierover volgt zsm.De plattegrond volgt zo spoedig mogelijk.

Openbaar vervoer

  • tram 17 - halte Van Vredenburchweg afstand: minder dan 1 minuut lopen
  • bus 23 - halte Hendrik Ravesteijnplein afstand: 5 minuten lopen

Fiets

Kom je uit de buurt? Pak de fiets! Fietsen is gezond, goed voor het milieu, je hebt geen last van files en je parkeert gratis voor de deur in de fietsenstalling bij de entree markt (kruising Burgemeester Elsenlaan met van Vredenburchweg). De fietsenstalling is 24/7 geopend.

Kiss & Ride 

Kiss & Ride is bij de Bonifatiuskerk op de Van Vredenburchweg, deze is tegenover de entree van het terrein bij de kruising Burgemeester Elsenlaan en Van Vredenburchweg.

Faciliteiten

Er is een speciaal toilet aanwezig voor rolstoelgebruikers bij de toiletgroep naast De Naald. Bij het hoofdpodium zijn vlonders voor rolstoelgebruikers en/of andere mindervalide personen (vol = vol).

We proberen zoveel mogelijk het terrein rolstoel toegankelijk te maken, maar we zijn deels gesitueerd in het bos dus er zijn geen garanties.

 

Wist je dat?

  • Strandwalfestival besteedt veel aandacht aan het thema duurzaamheid, daarom wordt zoveel mogelijk gerecycled. Decorstukken worden overgeschilderd, banieren en vlaggen zijn zonder datum, zodat we ze meerdere jaren kunnen gebruiken.
  • Jij je steentje kunt bijdragen?! Help Strandwalfestival en gooi je beker in de prullenbak in plaats van op de grond! 

Bestuur Stichting Strandwalfestival

Postadres
Van Vredenburchweg 67
2282 SE Rijswijk
info@strandwalfestival.nl

Contact voor pers

Paul Schott
Secretaris/Communicatie SWF
06 - 20 96 19 25
secretaris@strandwalfestival.nl

BDO
Waal
Te Werve Buiten
BBR
Culibus
Rotary
Volker Wessels
Knijnenburg Producties
Hoornwijck Groep
Stevast Baas en Groen
Roosdom Tijhuis
AM Inspiring Space
Dura Vermeer
Sir Winston Leisure