Ieder zijn eigen reünie op het Strandwalfestival!

,

Get ready voor de grootste reünie van Rijswijk tijdens het Strandwalfestival op vrijdag 8 september! Tijdens de Vrijmibo kan je oude vrienden, klasgenoten, sportvrienden, zangkoorleden, klaverjasvriendinnen, oud-politici of ex-collega’s weer ontmoeten en herinneringen ophalen.

De organisatie zorgt voor een gezellig plekje en heerlijke muziek rond De Naald in het Rijswijkse Bos. En natuurlijk kan je een hapje en drankje scoren bij de horeca en foodtrucks op het terrein.

Maar dat is nog niet alles! Voor elke groep van 20 personen of meer zal de organisatie een herkenningspunt plaatsen bij De Naald met de naam van de organisatie, school, sportvereniging, dansgroep, zangkoor, bedrijf, instelling of andere vriendenclub. Het motto van het Strandwalfestival is: ontmoeten en verbinden.

Wil jij een deelreünie organiseren? Dan kan je je aanmelden als kartrekker! Jij bent de ambassadeur en contactpersoon van jouw groep. Dus trommel je vrienden op en meld je aan. Als kartrekker betaal je eenmalig €25. Voor dat bedrag krijg je als groep van minimaal 20 personen niet alleen een unieke markering voor jullie groep, maar ook nog eens alle administratieve zaken geregeld. Dat is pas een goede deal! Maar wees er snel bij, want deelname is gemaximeerd op 215 deelreünies (4.000 personen).

Stuur een berichtje naar <reunie@strandwalfestival.nl> o.v.v. De grootste reünie van Rijswijk met jouw telefoonnummer, volledige naam en welke groep reünisten je bij elkaar wilt brengen. Voor elke groep komt er een activiteit in de SBG app waar jouw reünie deelnemers zich kunnen inschrijven.

Na de Vrijmibo ben je ook van harte welkom bij het aansluitende avondprogramma, Strandwal Fridance 80s & 90s. Dé ideale setting om lekker herinneringen op te halen en los te gaan, net als vroeger. Check onze website en sociale media voor meer informatie. Let’s go!


Copyright foto: Christopher A. Dominic

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *