Het Strandwalfestival is terug en jij bent uitgenodigd!

,

Zet je schrap, want op 13 en 14 september is het weer tijd voor het gezelligste festival van Rijswijk: het Strandwalfestival! De Strandwalmarkt, een onmisbaar onderdeel van het Strandwalfestival, schittert ook dit jaar met alles wat Rijswijk te bieden heeft.

Dit jaar vindt de Strandwalmarkt plaats op zaterdag 14 september van 11 tot 16 uur. Dit is dé kans voor lokale clubs, goede doelen en bedrijven om zich van hun beste kant te laten zien. Net als vorig jaar staan de marktkramen gezellig bij elkaar rond de vijver in het Teddy Scholtenpark, tussen het nieuwe Huis van de Stad en de Rijswijkse Schouwburg. 

Zelf meedoen aan de Strandwalmarkt
De marktkramen zijn van 11 tot 16 uur dé plek om nieuwe mensen te ontmoeten, te snuffelen bij de kraampjes en mee te doen aan allerlei workshops en activiteiten voor jong en oud. Wil je er ook bij zijn met een kraam voor jouw organisatie, vereniging, club of bedrijf? Meld je dan gratis aan vóór 1 juli 2024 op www.strandwalfestival.nl. 

Programma Strandwalfestival
Tijdens het Strandwalfestival worden op 13 en 14 september diverse activiteiten en evenementen georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën: cultuur, muziek, dans en meer. Toegang tot alle onderdelen en activiteiten is net als elk jaar gratis! Het volledige programma van het Strandwalfestival 2024 wordt in de komende maanden vastgesteld en gecommuniceerd. Kijk op www.strandwalfestival.nl of check onze social media. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *