Strandwalmarkt

Laden Evenementen

« Alle evenementen

Strandwalmarkt

10 september @ 12:00 - 17:00

Hij is weer terug van weggeweest; de Strandwalmarkt! Na een jaar afwezigheid zal de Strandwalmarkt dit jaar weer plaatsvinden, en wel op zaterdag 10 september 2022 van 12.00 tot 17.00 uur. Bij deze Strandwalmarkt komen weer allemaal informatiekraampjes, workshops en activiteiten van het Rijswijkse verenigings- en bedrijfsleven. Iedereen kan zich kosteloos aanmelden voor een kraam (verenigingen, stichtingen, ondernemers etc.). Het doel hiervan is om informatie te delen en om bijvoorbeeld vrijwilligers, deelnemers, leden etc. te werven. Het is geen verkoopmarkt van artikelen. Hierin kan uiteraard wel een uitzondering gemaakt worden voor de verkoop aan nieuwe of huidige leden. Denk daarbij aan een nieuw lidmaatschap, clubkleding etc.

Indeling

De Strandwalmarkt is opgedeeld in twee delen:

  • Markt 1 (de Van Vredenburchweg): groenstrook gedeelte Van Vredenburchweg vanaf de kruising Burgemeester Elsenlaan t/m de ingang van het Rijswijkse Bos (ingang van de Naald). De kramen worden langs het pad geplaatst waardoor voorbijgangers over het verharde pad lopen. Tussen de kramen in is op het gras ruimte voor activiteiten en demonstraties.
  • Markt 2 (Teddy Scholtenpark): Het grasgedeelte tussen de Rijswijkse Schouwburg en het nieuwe Huis van de Stad. Wanneer je met je rug naar de schouwbrug staat en je neus naar het nieuwe huis van de stad aan de linkerkant. Aan het einde van dit grasveld komt het cultuurpodium te staan. Op dit gedeelte komen in ieder geval alle Rijswijkse cultuurpartners te staan.

Gegevens

Datum:
10 september
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,

Locatie

Rondom De Naald
Huys Ter Nieuburchlaan
Rijswijk, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
10 september
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,

Locatie

Rondom De Naald
Huys Ter Nieuburchlaan
Rijswijk, Nederland
+ Google Maps