Een kraam op de Strandwalmarkt op 10 september?

, , ,

Meld je aan vanaf begin mei!

Ook in 2022 is er weer een Strandwalfestival! Eén van de hoogtepunten is de strandwalmarkt die dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 10 september van 12:00 – 17:00 uur rondom het Rijswijkse Bos in Rijswijk. Het wordt één groot feest met informatiekraampjes, workshops en activiteiten van het Rijswijkse verenigings- en bedrijfsleven. Voor en door Rijswijk.

Net even anders
De Strandwalmarkt krijgt een iets andere plek dan voorgaande jaren. Bij de editie van dit jaar is Rijswijkse Bos het centrale hart is van het festival met daarbij aan twee kanten een deel van de markt. Het ene deel is aan het groenstrook gedeelte Van Vredenburchweg en het andere deel is het Teddy Scholtenpark, tussen de Rijswijkse Schouwburg en het nieuwe Huis van de Stad.

Terug van weggeweest
De Strandwalmarkt is een prominent onderdeel van het Strandwalfestival dat veel Rijswijkers trekt. Na twee jaar afwezigheid is de markt nu terug van weggeweest! Tijdens het Strandwalfestival worden drie dagen lang (9, 10 en 11 september) diverse activiteiten en evenementen georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën: sport, cultuur, muziek, dans en meer!

Doe kosteloos mee!
Iedereen kan zich kosteloos aanmelden voor een kraam (verenigingen, stichtingen, ondernemers, etc.). Het doel hiervan is om informatie te delen en om bijvoorbeeld vrijwilligers, deelnemers en leden te werven. Aanmelden kan tot en met 24 juni 2022 via de site van het Strandwalfestival.

Kijk op www.strandwalfestival.nl voor meer informatie over de Strandwalmarkt en het complete programma van het Strandwalfestival.

 

copyright foto: Christopher A. Dominic

Rijswijk, 3 mei 2022

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *