De Line-up voor het Strandwalfestival zorg voor een groots feest!

,

Het zal je niet zijn ontgaan dat op 6, 8, 9 en 10 september het Strandwalfestival op de planning staat. Op 8 en 9 september zijn er ’s avonds heerlijke feesten waarbij heel Rijswijk welkom is. Zet de data onderstreept in je agenda, want je wil deze line-up zonder twijfel meemaken!

Op 8 september tussen 17:00 en 20:30 uur kan je tijdens de VRIJMIBO (vrijdagmiddagborrel) genieten van drie spetterende optredens. PlusSupportAct zorgt dat je los gaat op elk genre wat je maar kunt bedenken. Rock, Dance, Latin en Disco; het wordt allemaal gecombineerd. Bij de legendarische band The Clarks kan je ouderwets rock ‘n rollen en CindyBoyDJ zal daarna de VRIJMIBO afsluiten met de vetste houseplaten en tijdloze klassiekers.

Fridance 80’& 90’s
Op de vrijdagavond van 20:30 tot 00:30 uur kan je uit je dak gaan op hits uit de jaren 80 en 90. Deze bekende hits worden gedraaid door DJ Prosciutto, bekend van poppodium PAARD in Den Haag. De tributeband ABBA Fever laat je de ABBA-hits van de jaren 80 herbeleven en 2 Brothers on the 4th Floor laat je de house scene van de jaren 90 opnieuw ervaren.

Strandwal Live
Op zaterdag 9 september heeft de organisatie topper Emma Heesters vastgelegd. Emma is onder andere bekend van Beste Zangers, Ik Hou van Holland, The Masked Singer en The Streamers. Maar er is nog veel meer! Vanaf 19:00 uur staan optredens op het programma van Stefania, De Coronas, Sharon Doorson, Sigourney K en Vunzige Deuntjes Soundsystem. “Allemaal artiesten die de Naald in vuur en vlam zetten”, aldus Mike van der Kraan, eventmanager van het Strandwalfestival.

En nog veel meer!
Naast de drie muzikale evenementen tijdens het Strandwalfestival zijn er op zaterdag ook nog tal van optredens op het Cultuurpodium (Teddy Scholtenpark), bandjes op het hoofdpodium en in de Bonifatiuskerk. Op zondag 10 september kan je genieten van een jazzy middag. Meer informatie daarover volgt spoedig!

Gratis toegang het hele weekend
Het gehele programma op 8, 9 en 10 september is gratis toegankelijk. Blok dit weekend in je agenda, want er is van alles te beleven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *