Bas Nijhuis hoofdspreker op de Strandwalbeurs 2023

,

Na een geweldige editie vorig jaar organiseert het Strandwalfestival, in samenwerking met de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR), ook dit jaar weer de Strandwalbeurs.

De Strandwalbeurs – de grootste netwerkbijeenkomst van en voor Rijswijkse ondernemers – is op 6 september in de Rijswijkse Schouwburg. Tijdens de eerste editie in 2022 waren er meer dan 200 ondernemers en ondernemende organisaties aanwezig. Met uiteenlopende presentaties zal dit jaar niemand minder dan Bas Nijhuis de hoofdspreker zijn. Bas Nijhuis is een internationale scheidsrechter en ondernemer. Hij spreekt over thema’s die zowel terugkomen in het bedrijfsleven als sport: samenwerking, vertrouwen, leiderschap, mensenkennis en omgaan met verschillende culturen.

Het programma begint om 15.30 uur met een inloop en mogelijkheid om te netwerken. Daarna omvat het programma een presentatie over AI (kunstmatige Intelligentie) en een talkshow met o.a. Wethouder Financiën Werner van Damme en een mystery guest. Van 17.00 tot 18.00 uur staat de presentatie van Bas Nijhuis op de agenda. De middag wordt afgesloten met een borrel – waar nog nagepraat kan worden – tot 19.00 uur.

Maak gebruik van deze gelegenheid om te netwerken, je kennis te vergroten, je te laten inspireren en samen te bouwen aan een sterker ondernemersklimaat in Rijswijk. Mis het niet! Kijk voor het hele programma en aanmelden op strandwalfestival.nl of via de website van de BBR: www.bbr-rijswijk.nl

De BBR staat voor een goed ondernemersklimaat. De vereniging bestaat uit bijna 300 aangesloten bedrijven en instellingen die allemaal actief zijn in en om Rijswijk. Visie en strategie zijn gericht op: versterking van de onderlinge band van de leden, kennisdeling en belangenbehartiging ten voor de leden.

Het doel van het Strandwalfestival is het verbinden van maatschappelijke, culturele organisaties met ondernemers, gemeente Rijswijk en alle burgers van Rijswijk.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *