Aanmelding geopend voor hoofdpodium, cultuurpodium en Bonifatiuskerk

,

Het Strandwalfestival staat weer voor de deur en de aanmelding is nu geopend! Hét festival van Rijswijk vindt plaats op 6, 8, 9 en 10 september en biedt een geweldig platform voor lokaal talent. Dit jaar zijn er drie speciale podia waarvoor je je kunt aanmelden: het hoofdpodium, het cultuurpodium en de Bonifatiuskerk.

Het hoofdpodium is gereserveerd voor bands uit Rijswijk of bands waarvan minstens één lid uit Rijswijk komt. Dit is dé kans om je muzikale kunsten te laten horen aan een groot publiek en tegelijkertijd de lokale muziekscene te vertegenwoordigen. Of je nu rock, pop, blues of jazz speelt, het hoofdpodium is dé plek om Rijswijk te laten swingen.

Het cultuurpodium is speciaal bedoeld voor jonge musici die hun talent willen laten zien. Of je nu een singer-songwriter bent, een klassieke muzikant, een spoken word-artiest of een dansgroep, het cultuurpodium biedt een podium voor diverse culturele optredens. Dit is jouw moment om het publiek te betoveren met je talent en creativiteit.
Voor de Bonifatiuskerk zijn we op zoek naar koren die de prachtige akoestiek van deze historische locatie willen benutten. Laat je harmonieuze stemmen weerklinken en maak van het optreden in de Bonifatiuskerk een bijzondere ervaring.

Aanmelden voor het hoofdpodium, het cultuurpodium en de Bonifatiuskerk doe je via www.strandwalfestival.nl/aanmelden. Het Strandwalfestival is niet alleen een plek voor muziek en cultuur, maar biedt ook een bruisende sfeer met gezellige foodtrucks en avondprogramma’s.

Dus, ben jij een band uit Rijswijk of met een lid uit Rijswijk? Een jonge musicus die het podium wil veroveren? Of maak je deel uit van een prachtig koor? Meld je dan nu aan voor het Strandwalfestival 2023 en laat je talent stralen!


Copyright foto: Christopher A. Dominic

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *