Aanmelden Pop-up podium

Altijd al op het Strandwalfestival willen staan? Dit is je kans!

Muzikale Rijswijkse inwoners gezocht!

Altijd al gedroomd van een plek op één van de podia @ Strandwalfestival? Dit jaar zijn er twee podia te vinden op het terrein van de Naald: Het Sir Winston podium en het Pop-up podium.

Dit jaar hebben we ook een extra podium op het terrein van de Naald, namelijk het Pop-up podium. Dit is een klein podium waar lokaal talent de kans krijgt om zichzelf te laten zien. Als er op het Sir Winston podium geen act speelt in verband met ombouwtijd naar de volgende act zullen de acts op het Pop-up podium spelen. Het Pop-up podium is geschikt voor een kleine act met maximaal 2 personen. Het Pop-up podium is voorzien van versterkers maar heeft geen vaste backline. Het is een leeg podium, dus je dient zelf je instrumenten mee te nemen.

Oke, genoeg gekletst. Aanmelden maar!

Op zaterdag 14 september krijgt lokaal talent de kans om zich aan het publiek te tonen, hoe tof is dat! Om iedereen een kans te geven, kan je jouw act via dit formulier inschrijven. De organisatie bepaalt vervolgens welke acts de gelukkigen zijn. Schrijf je in en wie weet zien we jou terug op het Pop-up podium van het Strandwalfestival!

Click or drag a file to this area to upload.