AANMELDEN MARKTKRAAM

Wil je meedoen met Strandwalfestival 2023?

De Strandwalmarkt wordt in 2023 geheel verplaatst naar het Teddy Scholtenpark (tussen de Rijswijkse Schouwburg en het Huis van de Stad in). Bij de Strandwalmarkt zal ook het cultuurpodium komen te staan (dezelfde plek als in 2022). De programmering van het cultuurpodium is in handen van Trias vanuit de Kracht van Rijswijk. Vragen over het cultuurpodium? Stel ze via cultuur@strandwalfestival.nl

Kramen
Er zijn kramen van 3 en 4 meter beschikbaar. Bij inschrijvingen kan er een voorkeur opgegeven worden of de wens er is voor een 3 of 4 meter kraam. Bij de kramen van 3 meter is het mogelijk om stroom erbij te krijgen, bij de 4 meter kramen is dit niet mogelijk. Wil je een plek, maar hoef je niet perse een kraam, dan kan je dezelfde ruimte/plek krijgen excl. kraam. Hierbij kan je bijvoorbeeld wel een statafel en/of bierbankset erbij bestellen. Bij elke plek worden standaard 2 klapstoelen geleverd.

Activiteiten en demoruimte
Het is leuk als er bij elke plek iets te doen/zien is. Denk hierbij aan een leuke aankleding van de plek/kraam met posters, banners, tafelkleed etc. Wat betreft activiteiten kan je denken aan loting, spelletjes, praatkaartjes, uitdelen van materialen etc. Er is nauwelijks tot geen demoruimte bij/naast de kraam. Wil je die ruimte wel, dan kan je dus een plek reserveren excl. kraam. Dit kan bijvoorbeeld als je een massagestoel, schaaktafel, tekentafel etc. wilt hebben. Voor sportdemonstraties is er naast de markt een ruimte beschikbaar, wil je daar gebruik van maken? Laat het weten in de aanmelding, dan zullen wij proberen ons best te doen aan de wensen te voldoen.

Verkoop tijdens de Strandwalmarkt
Wij krijgen vaak vragen over wat wel / niet is toegestaan rondom de verkoop van spullen tijdens de Strandwalmarkt. De Strandwalmarkt is een niet-commerciële activiteit zonder winstoogmerk. Dat betekent dat er tijdens de Strandwalmarkt weliswaar zaken verkocht mogen worden, zij het zonder winstoogmerk (denk aan sportkleding door sportverenigingen), maar dat de verkoop met winstoogmerk niet is toegestaan. Bedrijven en instellingen met winstoogmerk die willen meedoen aan de Strandwalmarkt zijn zich hiervan bewust. Het verkopen van etenswaren is niet toegestaan.

Auto/transport
Het is niet mogelijk om met de auto bij/naast de kraam te komen. De auto kan (indien vooraf aangegeven) in de buurt geparkeerd worden. Vanuit daar kan er dan gelopen worden naar de kraam. Veel materiaal voor bij de kraam? Zorg zelf voor een (bolder)karretje bijvoorbeeld. Er zijn een aantal parkeerplekken beschikbaar, maximaal 1 per kraamhouder. In het formulier kan aangegeven worden of een parkeerplek wenselijk is.

Kosten
Er zitten geen kosten aan deelname aan de strandwalmarkt. Iedere Rijswijkse organisatie kan zich aanmelden voor de markt. Er is maximaal plek voor 100 standplekken. Bij meer dan 100 aanmeldingen wordt er gekeken naar de vestigingsplek van de organisatie en dan krijgen de Rijswijkse organisatie voorrang. Daarbij krijgen de niet-commerciële organisatie ook voorrang.

Vragen?
Neem contact op met aanmelden@strandwalfestival.nl

Wij zullen onze uiterste best doen aan alle voorkeuren te voldoen, maar kunnen niks garanderen. Aanmelden kan vanaf nu en aanmelden kan t/m uiterlijk 1 juli 2023.

Strandwalmarkt 2023 - zaterdag 9 september 12:00 tot 17:00 uur

Alleen bij de kraam van 3 meter is het mogelijk om eventueel een stroompunt te krijgen
Er is minimale ruimte beschikbar voor demonstraties. Mocht dit wenselijk zijn, dan kan dat hierboven aangegeven worden. Graag aangeven hoeveel ruimte wenselijk is en wat er in de ruimte gedaan gaat worden. Wij doen ons best een geschikte plek daarvoor te vinden. Het kan zijn dat deze ruimte niet direct bij/naast/tegenover de kraam is. Extra meubilair nodig? Geef dat ook aan
Er is maximaal plek voor 1 auto per aanmelding