AANMELDEN MARKTKRAAM

Wil je meedoen met Strandwalfestival 2022?

Hij is weer terug van weggeweest; de Strandwalmarkt! Na een jaar afwezigheid zal de Strandwalmarkt dit jaar weer plaatsvinden, en wel op zaterdag 10 september 2022 van 12.00 tot 17.00 uur rondom de Naald in Rijswijk. Bij deze Strandwalmarkt komen weer allemaal informatiekraampjes, workshops en activiteiten van het Rijswijkse verenigings- en bedrijfsleven. Iedereen kan zich kosteloos aanmelden voor een kraam. Bij elke kraam zit standaard de kraam, de standplaats en 2 klapstoelen. Het is daarnaast mogelijk extra materialen bij te bestellen.

De Strandwalmarkt heeft dit jaar 2 delen:

  • Deel 1, groenstrook gedeelte Van Vredenburchweg vanaf de kruising Burgemeester Elsenlaan t/m de ingang van het Rijswijkse Bos (ingang van de Naald). Op de hoogte van de ingang van de Naald zal een poppodium komen met een horecagelegenheid. Dit deel van de markt heeft een gras ondergrond bij de kramen. De kramen worden langs het pad geplaatst waardoor voorbijgangers over het verharde pad lopen. Tussen de kramen in is op het gras ruimte voor activiteiten en demonstraties. Ter hoogte van het poppodium bevindt zich een doorloop naar het veld van de Naald, omdat daar de hele zaterdag overdag ook programmering en horeca zal zijn.
  • Deel 2, groenstrook naast de vijver, tussen Rijswijkse Schouwburg en Huis van de Stad. Vanuit het veld van de Naald is een pad richting de schouwburg, zodat overgestoken kan worden naar het Terry Scholten Park. Op het Terry Scholten park bevindt zich ook het cultuurpodium waar gedurende de middag diverse dansscholen, theaterverenigingen en andere cultuur organisaties op zullen treden. De kramen staan op het gras met de rug naar de vijver. Zodat het publiek op het verharde pad kan lopen. Het Dela paviljoen, voor het verstrekken en versieren van de lampionnen voor de lampionnenoptocht, is gesitueerd op de parkeerplaats van de Schouwburg, zodat deze een fleurige verbinding is tussen de Naald en de cultuurmarkt.
  • Geen voorkeur

Je kan een voorkeur opgeven waar je zou willen staan. Wij zullen zo veel mogelijk rekening houden met voorkeuren, maar kunnen dat niet garanderen.

Aanmelden kan vanaf begin mei 2022 t/m uiterlijk 24 juni 2022.

Elke kraam wordt geleverd incl. 2 klapstoelen. Zie hieronder voor eventuele extra benodigdheden

Extra benodigdheden nodig? Selecteer ze hieronder (meerdere opties mogelijk)

1 + 4 = ?

Sponsors