AANMELDEN Cultuurpodium

Wil je meedoen met Strandwalfestival 2022?

Ha cultuurpartners en beoefenaars! Wil jij weer in de schijnwerpers staan? Op zaterdag 10 september, tijdens het Strandwalfestival, organiseert de Kracht van Rijswijk het Cultuurpodium. In het Teddy Scholtenpark krijgen culturele instellingen, verenigingen en beoefenaars uit Rijswijk de kans om op het podium te shinen met o.a. muziek, dans, musical en theater optredens.

Jij kunt je aanmelden voor het Cultuurpodium. Wil je meedoen? Schrijf je dan vóór 24 juni 2022 in via onderstaand aanmeldformulier! Het geeft niets als de invulling niet geheel duidelijk is. We maken er samen een mooi programma van.

Datum: zaterdag 10 september 2022
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Locatie: Teddy Scholtenpark (tussen het Huis van de Stad en de Rijswijkse Schouwburg)

**Let op! We verwachten veel aanmeldingen en proberen zoveel mogelijk acts een plek op het podium te geven. Een aanmelding is geen garantie op een plek in het programma van het cultuurpodium.

Kracht van Rijswijk
De Kracht van Rijswijk is een samenwerking tussen Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg. Naast het podium in het Teddy Scholtenpark met alle culturele partners uit Rijswijk, organiseren zij ook een aanvullend programma in en rondom het Huis van de Stad en de Rijswijkse Schouwburg. Samen met het Cultuurpodium en de Strandwalmarkt wordt het Teddy Scholtenpark omgetoverd tot het culturele hart van Rijswijk!

Sponsors