Aanmelden Cultuurpodium

Het Cultuurpodium is dé plek waar in Rijswijk gevestigde amateurorganisaties voor podiumkunsten hun talent laten zien via korte (groep)soptredens. Een podium met aandacht voor culturele diversiteit en inclusie, waar de nadruk ligt op jeugd en jongeren.

Inschrijven kan tot 16 juni!

Dit is de perfecte kans voor alle clubs en groepen om hun talent te tonen aan een enthousiast publiek. Het podium is voor jullie en we zijn klaar om jullie te laten schitteren.

Jullie kunnen je nu aanmelden voor een kort optreden tijdens het Strandwalfestival. Maak gebruik van onze aanwezige backline, inclusief elektrisch drumstel, elektrische piano, keyboard, gitaarversterker, basversterker en 3 zangmicrofoons. Als je nog gebruik wilt maken van andere instrumenten, dien je deze zelf mee te nemen. Houd er wel rekening mee dat er niet omgebouwd wordt.

Na de inschrijving stellen wij het programma samen en maken we, indien nodig, een selectie op basis van tijd en technische eisen. We kijken er naar uit om jullie te zien schitteren op ons podium!