AANMELDEN

Wil je meedoen met het Strandwalfestival 2022?

De Strandwalboulevard staat op de zaterdag van 12.00-17.00 uur vol met informatiekraampjes, workshops en activiteiten van het Rijswijkse verenigings- en bedrijfsleven.

De Strandwalmarkt heeft dit jaar 2 delen:

  • Deel 1, groenstrook gedeelte Van Vredenburchweg vanaf de kruising Burgemeester Elsenlaan t/m de ingang van het Rijswijkse Bos (ingang van de Naald). Op de hoogte van de ingang van de Naald zal een poppodium komen met een horecagelegenheid. Dit deel van de markt heeft een gras ondergrond bij de kramen. De kramen worden langs het pad geplaatst waardoor voorbijgangers over het verharde pad lopen. Tussen de kramen in is op het gras ruimte voor activiteiten en demonstraties. Ter hoogte van het poppodium bevindt zich een doorloop naar het veld van de Naald, omdat daar de hele zaterdag overdag ook programmering en horeca zal zijn.
  • Deel 2, groenstrook naast de vijver, tussen Rijswijkse Schouwburg en Huis van de Stad. Vanuit het veld van de Naald is een pad richting de schouwburg, zodat overgestoken kan worden naar het Terry Scholten Park. Op het Terry Scholten park bevindt zich ook het cultuurpodium waar gedurende de middag diverse dansscholen, theaterverenigingen en andere cultuur organisaties op zullen treden. De kramen staan op het gras met de rug naar de vijver. Zodat het publiek op het verharde pad kan lopen. Het Dela paviljoen, voor het verstrekken en versieren van de lampionnen voor de lampionnenoptocht, is gesitueerd op de parkeerplaats van de Schouwburg, zodat deze een fleurige verbinding is tussen de Naald en de cultuurmarkt.
  • Geen voorkeur

Je kan een voorkeur opgeven waar je zou willen staan. Wij zullen zo veel mogelijk rekening houden met voorkeuren, maar kunnen dat niet garanderen.

De organisatie vraagt iedere deelnemer aan de markt naar eigen invulling een activiteit te verzorgen bij de kraam. Daarbij is het niet toegestaan drank of etenswaren te verkopen, laten proeven of gratis weg te geven. Geef in de beschrijving graag op of uw kraam voorzien moet zijn van een electriciteits aansluiting (220V).

Meld je nu aan voor een kraam op de Strandwalmarkt of een plek op het Cultuurpodium op zaterdag 10 september

Sponsors