Strandwalfestival


Strandwal Live

Lokale artiesten en bands krijgen het podium bij Strandwal Live! Een muzikale belevenis voor iedereen in Rijswijk. 

De programmering van krijgt steeds meer vorm. In verband met de beperkende maatregelen presenteert het Strandwalfestival dit jaar: het grootste terras van Rijswijk. De Naald zal aangekleed worden met tafels en stoelen. In een meer intieme setting dan de voorgaande edities treden lokale en regionale talenten en artiesten op in zeven verschillende blokken. Op vrijdag en zaterdag worden er blokken geprogrammeerd per genre zodat je weet waar je naartoe gaat. Met trots delen wij mee dat de volgende genres dit jaar te bezoeken zijn:

vrijdag:

  1. Happy Family – Muzikaal het weekend in het met hele gezin 
  2. Rock
  3. Hollands

zaterdag:

  1. Kids
  2. ‘70’s & 80’s
  3. TOP 2000 
  4. Dance/House/DJ

 

Zet 16 augustus 12:00 uur alvast in je agenda! Vanaf deze datum kan je namelijk een tafel voor vier personen reserveren voor één van de blokken van Strandwal Live. Zoek alvast drie vrienden/vriendinnen waarmee jij naar het muziekspektakel bij de Naald wilt gaan op vrijdag 10 september of zaterdag 11 september. Per blok is er plek voor maximaal 250 bezoekers.


Wil jij erbij zijn? Dat kan, maar dan moet je wel een ticket hebben voor een tafel. Een tafel biedt ruimte voor maximaal vier personen. De tickets zijn gratis, maar bij reservering betaal je alvast voor een aantal consumptiemunten. We informeren jullie komende weken over de gehele aanmeldprocedure. Houd daarvoor deze website en de socials in de gaten. Wees er snel bij, vol=vol.

 

Strandwal Live is een concept waarbij er te allen tijde 1,5 meter afstand is tot andere bezoekers/tafels. Door de coronasituatie zijn we afhankelijk van wat er tegen die tijd wel/niet kan. Daarin volgt de organisatie de richtlijnen op van het RIVM.Te Werve Buiten
Hoornwijck Groep
Waal
Roosdom Tijhuis
Dura Vermeer
AM Inspiring Space
Sir Winston Leisure
Knijnenburg Producties
Rotary
Culibus
Stevast Baas en Groen
Volker Wessels
BBR
BDO